• Echipamente si scule service

  Produse diesel

  Echipamente de injectie

  Compania TSS Mecano Solutions comercializeaza din stoc si la comanda piese de schimb si kit-uri de reparatie din component sistemelor de injective clasice si Common Rail ce echipeaza motoarele Diesel pentru toata gama de autovehicule rutiere, utilaje agricole, utilaje de constructii, utilaje forestiere, locomotive si motoare navale. Pentru echiparea atelierelor service venim in intampinarea clientilor cu solutii la cheie privind dotarea cu bancuri de testare, unitati de testare si simulatoare electronice pentru sistemele Common Rail, scule si dispositive necesare demontarii, repararii, montarii si reglarii pompelor, injectoarelor, pompelor injector clasice si cu comanda electronica. Oferim consultanta la standard ridicate prin intermediul specialistilor nostrii cu experienta bogata in proiectarea, producerea si exploatarea echipamentelor Diesel.


   

  Testarea echipamentelor de inalta tehnicitate cum sunt cele de la sistemele de alimentare cu combustibil ale motorelor diesel, implica echipamente de testare, scule si dispositive specializate de calitate si performante superioare, motiv pentru care costurile sunt ridicate.

  TSS Mecano Solutions vine in sprijinul clientilor cu oferte la un raport calitate pret avantajos in cazul echiparii cu aparatura moderna, solutii “up-grade” a bancurilor existente astfel incat sa se poata controla regla si testa intreaga gama de produse – pompe si injectoare clasice, cat si Common Rail, pompe injector cu comanda electronica, produse de firme renumite la nivel mondial: Bosch, Delphi, Denso, Siemens, etc.

  Succesul echiparii corespunzatoare a atelierului, astfel incat sa se poata testa si repara o gama cat mai larga de produse (pentru cat mai multe tipuri de autovehicule) cu recuperarea investitiei intr-un termen scurt, rezulta din cunoasterea in detaliu a domeniului sistemelor de alimentare cu combustibil al motoarelor diesel. De aceea specialistii nostrii va stau la dispozitie cu consultanta de specialitate in toate fazele echiparii si testarii.

  Cu echipamentele puse la dispozitie se pot efectua o gama larga de operatii la sistemele de alimentare cu combustibil pentru motoare diesel, dupa cum urmeaza:
  • reparare reglare si testare pompe de injectie, pompe injector, injectoare, inclusiv cele Common Rail de ultima generatie;
  • reparare, reglare si testare pompe de injectie in linie si rotative cu comanda mecanica si electrica;
  • reparare, reglare si testare pompe injector clasice si cu comanda electronica;
  • codificare injectoare dupa reparatie;
  • spalare cu ultrasunete.