• Pompe injector

  Produse diesel

  Echipamente de injectie

  Compania TSS Mecano Solutions comercializeaza din stoc si la comanda piese de schimb si kit-uri de reparatie din component sistemelor de injective clasice si Common Rail ce echipeaza motoarele Diesel pentru toata gama de autovehicule rutiere, utilaje agricole, utilaje de constructii, utilaje forestiere, locomotive si motoare navale. Pentru echiparea atelierelor service venim in intampinarea clientilor cu solutii la cheie privind dotarea cu bancuri de testare, unitati de testare si simulatoare electronice pentru sistemele Common Rail, scule si dispositive necesare demontarii, repararii, montarii si reglarii pompelor, injectoarelor, pompelor injector clasice si cu comanda electronica. Oferim consultanta la standard ridicate prin intermediul specialistilor nostrii cu experienta bogata in proiectarea, producerea si exploatarea echipamentelor Diesel.


   

  Des intalnite in sistemele de injectie pentru motoarele diesel sunt si pompele injector, ce creaza presiunea mecanica si sunt controlate de o unitate electronica de comanda (ECU).

  Presiunea de lucru este situata in jurul valorii de 2000 bar, motiv pentru care componentele trebuie sa fie de o foarte buna calitate. Acronimele sub care se intalnesc sunt: MUI (Mechanical Unit Injectors), EUI (Electronic Unit Injectors) si HEUI (Hydraulically Actuated Electronic Unit Injectors).

  Tinand cont de conditiile de lucru TSS Mecano Solution, prin intermediul anagajatilor sai, ofera piese de schimb de cea mai buna calitate.