• Injectoare

  Produse diesel

  Echipamente de injectie

  Compania TSS Mecano Solutions comercializeaza din stoc si la comanda piese de schimb si kit-uri de reparatie din component sistemelor de injective clasice si Common Rail ce echipeaza motoarele Diesel pentru toata gama de autovehicule rutiere, utilaje agricole, utilaje de constructii, utilaje forestiere, locomotive si motoare navale. Pentru echiparea atelierelor service venim in intampinarea clientilor cu solutii la cheie privind dotarea cu bancuri de testare, unitati de testare si simulatoare electronice pentru sistemele Common Rail, scule si dispositive necesare demontarii, repararii, montarii si reglarii pompelor, injectoarelor, pompelor injector clasice si cu comanda electronica. Oferim consultanta la standard ridicate prin intermediul specialistilor nostrii cu experienta bogata in proiectarea, producerea si exploatarea echipamentelor Diesel.


   

  Injectorul, partea componenta din sistemul de injectie cu rol decisiv in procesul de combustie, a evoluat rapid datorita necesitatii protectiei mediului. Astfel, in scurt timp, se va trece de la norma de poluare Euro 5+ la Euro 6b, 6c si cine stie unde se va ajunge. Conditiile impuse de normele europene, americane si japoneze au dus la dezvoltarea de injectoare ce functioneaza la presiuni de peste 2400 bari prin folosirea de materiale, tratamente termice si tehnologii noi, imbunatatind astfel performantele motoarelor dpdv al cosumului de combustibil, putere si nivelul noxelor.

  Va oferim o gama larga de piese de schimb pentru injectoare clasice si injectoare comandate electronic pentru sisteme Common Rail, care respecta condiitiile de executie si functionare impuse de reglementarile internationale, la preturi avantajoase.

  Din portofoliul nostru de produse nu lipsesc piese de schimb pentru:
  • Injectoare clasice pentru toate marimile produse de firme renumite autohtone si din import
  • Injectoare piezoelectrice ale acelorasi producatori
  • Injectoare electromagnetice produse de firmele Bosch, Delphi, Stanadyne, Denso, Siemens