• Aluminiu

  Produse semifabricate

  Produse la tema tehnica. Semifabricate si componente finite

  Pentru clientii din domeniul industriei auto si de prelucrari metalice prin aschiere, petrol si gaze, energie electrica, feroviar – prin conexiunile cu firme din tara si strainatate punem in practica proiecte pentru realizarea de semifabricate si produse finite de dimensiuni medii si mici, serii mijlocii, mari, si unicate.

  Rolul nostru incepe din momentul aducerii comenzilor, stabilirea tehnologiilor, punerea in functiune a proceselor tehnologice, pana la controlul calitatii si expeditia produsului la clientul final.


   

  Piesele turnate din aliaje de aluminiu si zinc sunt obtinute atat prin procedeul turnarii libere in cochile metalice, cat si prin procedeul de turnare sub presiune, iar calitatea este asigurata prin intermediul instalatiilor moderne de control.

  Dupa turnare piesele sunt debavurate, si, in functie de cerintele clientilor, suprafetele care raman neprelucrate pot fi lustruite sau sablate.

  Piesele turnate sunt destinate clientilor care activeaza in diverse sectoare industriale: auto, hidraulica, electrocasnice, electrotehnica, etc.